28 Mayıs Dünya Sevişki Günü'nüz Kutlu Olsun

Şimdi bakıyorum bi dünya gün var. Sevgililer günü, anneler günü, ıdı günü, bıdı günü, bayramlar, resmi günler... Hangisini böyle canı gönülden, coşkuyla kutluyoruz. Ya gelenektir, ya ayıp olmasındır, aman hediye de alalım, büyüklerimize saygıdır. Bir tane bile yok lan böyle delicesine beklediğim, kutladığım bir gün.

Bu özel günler nasıl ortaya çıkar, kim uydurur, nedir diye hiç araştırmadım. Araştırmak gibi de bir niyetim yok. Zaten çoğunun bir olay benzeri bir şey sonrasında çıktığını, falanını filanını kulak dolgunluğumuzla biliyoruz. Peki bu yüzyılda ortaya çıkan, ilerde kutlanacak özel bir gün var mı? Bence yok. En azından başta bashettiğim gibi coşkuyla kutlayacağımz bir gün yok. Ama artık var: Dünya Sevişki Günü.

Taksim'de arkadaşlarımla oturuyordum. Bu özel gün fikrimi coşkuyla anlattım. Dedim ki: Şimdi çeşit çeşit tabularımız var. Çekincelerimiz, utangaçlıklarımız, reddedilme korkularımız... Bir dünya insani duygu. Bunların ortadan kalktığı bir günü hayal edin. Birini görüyoruz misal -kadın ya da erkek olmamız farketmez, cinsiyetçi bakmıyorum olaya- hoşlanıyoruz ve kendisi de isterse sevişebileceğimizi, yahut bu geceyi daha naif bir şekilde geçirebileceğimizi söylüyoruz. Karşımıdaki kişi de bu günün anlam ve öneminin farkında olduğundan ya kabul ediyor, ya da nazikçe başkasıyla sevişmeyi düşündüğünü söyleyip bizi reddediyor. Farkettiysen yine reddedilme var ama umrumuzda değil, çünkü bugün bunların olması normal. Hem bu özel gün sayesinde açılamadığımız kişlere de duygularımızı direkt olarak söyleme şansımız olacak, hem muasır medeniyet seviyesini sikip atacağımızı, hem de dünyacak ferahlayacağımızı belirttim. Zira insan denen canlının tüm düşüncelerinin temelinde seks yok mudur?

-Peki sevişki ne demek?
-Sevişki de, sevişmeye dayalı ilişki anlamına geliyor. Hani böyle sempatik bi isim. Tıpkı kurban bayramı'nın isminin "beyler bugün delirmişcesine hayvan kesiyoruz günü" olmaması gibi.

Arkadaşlarım bunun çok şahaneli bir fikir olduğunu, yalnız bu uğurda bir şeyler feda edilmesi gerektiğini, en azından "bakın gençler, şimdi misler gibi seksimizi yapıyoruz, yeri geliyor orgymizi çeviriyoruz ama bize bu günleri nice zorluklar çekerek bahşeden Hoanes'i ihtirasla analım" demeleri için açılışı yapmam, bu uğurda savaşmam gerektiğini söylediler.

-Bu yüzden gidip şu masada oturan aftetin dünya sevişki gününü kutlamalısı.
-Kutlarım lan n'olcak, medeni cesaret diye çok da güzel bi kılıfı var hem bu olayın. Ama yanındaki abiler sorun çıkarmasın?
-E madem bu bilincin yayılmasını istiyosun, onlar da bilmeli öğrenmeli bu günü. Ama sen yapamazsın ya, anca teori uydurursun.

"Ama sen yapamazsın, ama sen yapamazsın, ama sen yapamazsın, ama sen yapamazsın, ama sen yapamazsın..."

İnsan vücudunun 4'de 3'ü suysa, zannedersem benimkinin 4'de 3'ü gaz. Oradan atlayamazsın deseler; Hop atladım amınakoyim. Eline çivi çakamazsın deseler; Al çakıyorum hamınkıyım. Sülfürik asit içemezsin deseler; Al içiyorum amulogolulo... Böyle bir yapıdayım. Gaza geliyorum. Açıkcası gaza gelmeyi seviyorum. Ve bana sen yapamazsın dememeliydi, en azından denmemesi gerek.

Yerimden fırladım. Tuvalete gittim. Aynaya bakıp kendimi yokladım. Özgüven: maksimum. İnanç: yerinde. Hazır cevaplılık: kapak seviyesinde. Dudağın kenarındaki alaycı, muzip gülüş: ehehe. Tuvaletten çıktım. Masalarına doğru yürüdüm. Masalarının önündeydim. Diyaloğu etkileyici bir şekilde başlattım:

-Meleba.
-Ney?
-Meleba diyorum güzel bağyan.
-Sana da meleba güzelim. (yanındaki iki iri herife dönüp: biçare, deli galiba)
-Sizden çok hoşlandım ve bu geceyi sizle geçirmek istiyorum.
-Ahahayayy malsın?
-Çok ciddiyim güzel bağyan. Sizi bu gece zevk okyanuslarında kayıksız bırakmak istiyorum.
-Arkadaşlarımın seni dövmesini istemiyorsan bence hemen git.
-Beyefendiler, sizin ebelerinizi sikerim. Siz kim oluyorsunuz da beni dövüyorsunuz. Lütfen, istirham ederim.
-Dövün.
-Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol.
-Ne diyosun sen be.
-Ya bence beni dövmeyin.
-Ağzına vurun.
-Dünya Sevişki Günü'nüz kötlö olsön.

8 yorum:

  1. geber homonogoym!şş iyisin diğ mi?

    YanıtlaSil
  2. bence haklıydı :D:D

    YanıtlaSil
  3. haha süper
    Bahatdynn

    YanıtlaSil
  4. çok anlamlı bir gün olmuş bu seneyi kaçırdım ama seneye tüm bayan arkadaşlarıma teklif etcem :D

    YanıtlaSil
  5. of ya gülmekten öldüm süper bi yazı=)

    YanıtlaSil
  6. Bu arada bu yüzyılda ortaya çıkan özel bir gün var; 10 Eylül Dünya Eski Sevgililer Günü. Tamamen yaşanmış bir olay sonrasında ortaya çıkmıştır. Biz de yaymayı düşündük ama ben cesaret edemedim kendi adıma eş dost hangi eski sevgili diye sorar diye:)

    YanıtlaSil
  7. oluur. hemde o gün benim doğum günümmüş meğersem :D

    YanıtlaSil
  8. 4te 3ü gazdan oluşan bi arkaaşım vardı. bi plastik bardağa 5-6 kişi tükürmüştük kesinlikle içemezsin sen bunu diye gaz vermiştik ona da. ve içmişti... ve kusmuştuk... anılar..anılarr.. şimdi gözümde canlandılarrrr...

    o diil de biz de az orospu çocuğu diilmişiz sanki.

    YanıtlaSil